امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

تحقیق و بررسی با عنوان نگاهی بر وایمکس

تحقیق و بررسی با عنوان نگاهی بر وایمکس دسته: الکترونیک و مخابرات
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 304 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 40

نگاهی بر وایمکس چکیده وایمكس (WiMAX) یك روش بدون سیم فوق العاده سودمند در زمینه دسترسى تمامى كاربران به اینترنت و ارائه خدمات الكترونیكی شهری می‌باشد برای این‌كه بهتر به نقشی كه فناوری وایمكس در تغیر و تحولات سیستم ارتباطی ایفا می‌كند، پی ببرید، تصور كنید كه در هر كجا و هر زمان خواهید توانست با استفاده از لپ تاپ خود به دنیای اینترنت دسترسی داش

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید


نگاهی بر وایمکس

چکیده
وایمكس (WiMAX) یك روش بدون سیم فوق العاده سودمند در زمینه دسترسى تمامى كاربران به اینترنت و ارائه خدمات الكترونیكی شهری می‌باشد. برای این‌كه بهتر به نقشی كه فناوری وایمكس در تغیر و تحولات سیستم ارتباطی ایفا می‌كند، پی ببرید، تصور كنید كه در هر كجا و هر زمان خواهید توانست با استفاده از لپ تاپ خود به دنیای اینترنت دسترسی داشته باشید. وایمكس فناوری قدرتمندی است كه می‌تواند تحرك واقعی را برای شبكه به ارمغان آورد. در زمانی نه چندان پیش،‌ اكثر خریداران رایانه خوشحال بودند كه دستگاه جدیدشان یك مودم دارد كه به شكل داخلی در آن نصب شده است. در آن روزها كاربر می‌توانست یك مگابایت را در حدود 5 دقیقه (بسته به سرعت ارتباط و اتصال) دانلود كند؛ با سیستم وای-فای (WI-FI) همین كاربر می‌تواند یك مگابایت را در مدت یك ثانیه دانلود كند. وایمكس حتی سرعت بالاتری را در حوزه‌های گسترده‌تری ارایه می‌دهد.
از مزیت‌های فناوری نوظهور وایمكس نسبت به فناوری‌های قدیمی‌تر از خود (نظیر وای-فای) این است كه وایمكس می‌تواند ورودی‌ای باشد كه به كاربران اجازه می‌دهد بدون محدودیت در سراسر كشور حركت كنند. با این ویژگی، اینترنت قابل جابجایی و حمل و نقل خواهد شد كه این امر سرعت روآوردن صاحبان كسب و كار به استفاده از مزیت‌هایی كه اینترنت برای آن‌ها فراهم می‌كند را، بیشتر از پیش خواهد نمود.
بررسی گزارش‌ها و حوادث اخیر صنعت مخابرات حاکی از بسط تبعات این بحران در بخش‌های گوناگون این صنعت از جمله بازار مصرف، خدمات، تجهیزات، سرمایه‌گذاری و در نهایت جایگزینی فناوری است. کارشناسان بر این باورند که ترکیب این عوامل با تغییرات احتمالی در بخش رگولاتوری، اکوسیستم جهانی و منطقه‌ای، بازار مخابرات را به‌خصوص در بخش خدمات و فناوری‌های نوظهور دستخوش تغییرات جدی خواهد کرد. در این مقاله با مروری بر گزارش‌ها و رویدادهای اخیر در بخش فناوری‌های سلولی، اثر شرایط به‌وجود آمده بر تغییر و تحول احتمالی اکوسیستم آیندة LTE-WiMAX، به‌عنوان مطرح‌ترین فناوری‌های رقیب در بازار آیندة مخابرات باند وسیع سیار، بررسی شده است.


مقدمه
وایمکس (به انگلیسی: WiMAX) یا هم‌کُنش‌پذیری جهانی برای دسترسی ریزموج (به انگلیسی: WorldWide Interoperability for Microwave Access)، پروتکل ارتباطی برای دسترسی پهن باند بی‌سیم بر پایه استاندارد IEEE 802.16 است. وای‌مکس امکان دسترسی به اینترنت را به هردو صورت ثابت و کاملا سیار در یک ناحیه گسترده فراهم می آورد. هم اکنون (۲۰۱۰ میلادی )آخرین بازبینی وایمکس امکان دسترسی با نرخ انتقال داده ۴۰ مگابیت بر ثانیه را عرضه می کند. با استاندارد IEEE 802.16m انتظار می رود که سرعت انتقال تا یک گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد. نام وایمکس توسط انجمن وایمکس انتخاب شد که در سال ۲۰۰۱ برای ارتقای همنوایی و همکنش پذیری این استاندارد تاسیس شد. این انجمن وایمکس را به عنوان یک فناوری برپایه استاندارد تعریف می کند که امکان دسترسی بی سیم پهن باند را به عنوان جایگزینی برای کابل و خطوط دی اس ال(DSL) ارائه می دهد.


تجهیزات ایستگاه پایه وایمکس با یک آنتن سکتور و مودم بی سیم روی آن








فصل اول
« معرفی وایمکس (wimax)»











واژه شناسی
منظور از واژه وایمکس پیاده سازیهای همکنش پذیر استاندارد IEEE 802.16 برای شبکه های بی سیم است (که به تصویب انجمن وایمکس رسیده است) واز این نظر به وای-فای شباهت دارد که شامل پیاده سازیهای همکنش پذیر استاندارد IEEE 802.11 می شود.
انجمن وایمکس گواهینامه هایی صادر می کند که به موجب آن فروشندگان می توانند محصولات خود را با گواهی وایمکس به فروش برسانند.بدین ترتیب محصولات فروشندگان مختلفی که گواهی وایمکس می گیرند اگر در یک پروفایل باشند می توانند با یکدیگر کارکنند و سطحی از همکنش پذیری پدید می آید. استاندارد IEEE 802.16 پایه وایمکس است اگرچه گاهی به صورت محاوره ای از این استاندارد هم به عنوان وایمکس یاد می شود. از استاندارد IEEE 802.16d به نام وایمکس ثابت و از استاندارد IEEE 802.16e به نام وایمکس سیار یاد می شود.

منابع
1- "Mobile تست سرعت وایمکس در شهر پرت، استرالیا - ۱ تا ۳۷ مگابیت بر ثانیه، متوسط ۱۲ مگابیت بر ثانیه".
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=1418240. Retrieved ۲۰۱۰-۰۴-۱۴.
2- عرب نژاد، محمد جواد،  شبکه های بی سیم وایمکس Wi-Fi و   WiMAX     
3- WiMAX  تکنولوژی، تجارت، چشم‌انداز،  گروه علمی - تحلیلی طیف، انتشارات مبین نت.
 4- حاجیلو، حسام الدین، وایمکس - وای فای،
5- "حقایقی در مورد وایمکس و اینکه چرا آینده پهنای باند بی سیم را تشکیل می دهد".
http://www.techpluto.com/wimax-in-detail/.
 http://www.wimaxforum.org/technology/. Retrieved 2008-07-22.
. http://www.lightreading.com/document.asp?doc_id=104349. Retrieved 2008-03-22.
6- انجمن وایمکس - گزارش ماهانه صنعت - ویرایش ژوئن 2010 –
http://www.wimaxforum.org/sites/wimaxforum.org/files/page/2009/12/wf_monthly_report_06-2010.pdf
http://www.ictna.ir/4166.html
http://www.isana.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=644:1388-09-10-06-39-07&catid=3:1387-10-22-14-38-15

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

برچسب ها : wimax , , وایمکس ایرانسل , وایمکس ایرانسل کنترل حساب اینترنتی , وایمکس ایرانسل تعرفه , وایمکس ایرانسل Ecare , وایمکس ایرانسل یا مبین نت , وایمکس ایرانسل مناطق تحت پوشش , وایمکس ایرانسل قیمت , وایمکس ایرانسل چیست , وایمکس ایرانسل حساب من , وایمکس ایرانسل صفحه اصلی , وایمکس مبین نت , وایمکس مبین نت یا ایرانسل , وایمکس مبین نت اصفهان , وایمکس مبین نت جیبی , وایمکس

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر